Top 40 legújabb link > Kerti tó - wyw.hu

Szponzorált linkek
Kerti tó szervíz
http://www.kertitoszerviz.hu

Tószivattyú, tószűrő és egyéb tótechnikai eszközök garanciális és azon túli szervizelése és alkatrész ellátása. Az alábbi gyártók termékeinek szervizelése biztosított: oase, pontec, ubbink, velda, messner. Egyéb gyártók esetében az alkatrészbeszerzés függvényében tudunk javítást elvállalni. Új termékek vásárlásánál tanácsadással állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Kerti tó szervíz
Kerti tó.org
http://www.kertito.org/

Legyen szó akár pár száz literes műanyag kerti tó medencéről, vagy extrém méretű díszhalas kerti tavakról, cégünk remek referenciákkal, megbízható tótechnikai felszerelésekkel, és több mint 10 éves tóépítési tapasztalattal várja a családok, vállalkozások és intézmények tóépítési igényeit! Szolgáltatásainkkal törekszünk az egyszerűen fenntartható kerti tavak kivitelezésére, melyek minden évszakban problémamentesen üzemelnek.

Kerti tó.org
Kerti tó építés - Gyepmánia Bt.
http://gyepmania-kertepites.hu/

Teljes körű kertépítés a Gyepmánia Bt. jóvoltából. Több éves szakmai tapasztalattal rendelkező Gyepmánia Bt. professzionális kertépítést vállalnak megrendelőik számára. Vállalnak tereprendezést, öntözőrendszerek kiépítését, kerti tavak kialakítását. A gyepmania-kertapites.hu oldalon online kapcsolat felvételre és a referencia munkák megtekintésére is van lehetőségünk. Kerti tavak kialakítása (tervezés, építés), tavi növények, igény esetén halak betelepítésével.

Kerti tó építés - Gyepmánia Bt.
Kerti szobrok, csobogók és szökőkutak a tavak díszítéséhez
http://www.kerti-aruda.hu/

Webáruházunk többek között kerti szobrok, szökőkutak, virágtartók és lámpások értékesítésével foglalkozik. Termékeink többségének az alapanyaga kőzúzalék, mely nagyon tartós és strapabíró. Ezek a termékek nagyon jól mutatnak a kerti tó mellet, egyes szökőkutak akár a tó közepére is behelyezhetőek.

Kerti szobrok, csobogók és szökőkutak a tavak díszítéséhez
Kapos kertész - kerti tó építés
http://kaposkertesz.hu/szolgaltatas/

Kerti tavak tervezése és kivitelezése és kész tavak gondozása. Kertépítés és kertrendezés Kaposváron.

Kapos kertész - kerti tó építés
R-kert Kertészeti Kft.
http://r-kert.hu

Az R-kert Kertészeti Kft. az ügyfelek és megrendelők egyedi igényei alapján foglalkozik kertépítéssel, kerti tó kiépítésével, illetve parkgondozással egyaránt.

R-kert Kertészeti Kft.
Kerti tavak, halastavak ellenőrzése - gazdauzlet.hu
http://www.gazdauzlet.hu/spl/410658/Kertitavak-Halastavak-ellenorzese

A modern technika gyors fejlődésének következményeként már kistermelőknek is elérhető nagyon sok mérési lehetőség, amelyek tudományos alapra helyezhetik a növénytermesztést, a bor, a pálinka, a méz, vagy a lekvár készítését. Webáruházunkban ezeket a mérőműszereket találja széles választékban.

Kerti tavak, halastavak ellenőrzése - gazdauzlet.hu
Budaörsi kertészet - kerti dekorációk, kiegészítők
http://www.budaorsikerteszet.hu

Kertészetünk tevékenységi köre a kerttervezéstől az öntözőrendszer telepítésén át a kertépítés generál kiviteli munkáira is kiterjed, specialitásunk a tetőkert építés. Kertépítési munkáink növényanyagát budaörsi kertészeti árudánkból szállítjuk, ahol immár a negyedik szezon óta működünk. Filozófiánk, hogy az idilli, zöld lakókörnyezet születésének záloga a gondos tervezés, profi kivitelezés és a folyamatos karbantartási munkálatok.

Budaörsi kertészet - kerti dekorációk, kiegészítők
Kertépítés.info
http://xn--kertpts-eyac2b.info/

Profi, egyedi kertépítési szolgáltatásokat vehetünk igénybe a cégtől, például kert-tó kiépítését.

Kertépítés.info
Kertépítés, kerttervezés
http://www.lirion.hu/kertepites-parkepites

A LIRION Kft 1990-ben alakult. Fő tevékenységi köre a kert-és parképítés magán és közületi megrendelők részére, ezen belül mindennemű kerti műtárgyak, utak, lépcsők, támfalak, tipegő utak, dísztavak, mesterséges patakok, csobogók, grill- és szalonna sütők, pergolák és térelválasztók, kerti világítások és öntözőrendszerek, sziklakertek, játszó- és pihenőkertek, tetőkertek (extenzív-intenzív), sport pályák, stb. létesítése

Kertépítés, kerttervezés
Tóshop kerti tó felszerelések
http://www.toshop.hu/

Webáruházunkban megtalál minden szükséges felszerelést kerti tavához. Legyen az szivattyú, szűrő vagy dekorációs elem: csobogó esetleg vízesés.

Tóshop kerti tó felszerelések
Tófólia kerti tóhoz
http://www.tofoliaguru.hu

Tartós tófólia jó áron extra garanciával. Kerti tó, fürdőtó szigeteléshez 4 féle vastagságú fólia közül választhat. Rövid határidővel méretre hegesztjük és házhoz szállítjuk a kiválasztott tófóliát.

Tófólia kerti tóhoz
Piliskert - sziklakertek, kerti tavak, csobogók
http://www.piliskert.hu

Egy tó minden kertnek kiemelkedő dísze lehet. Különleges virágaival, a víz visszatükröződéseivel meghatározó szereplővé lép elő kertünk életében. Egy szépen fejlődő kerti tó gazdájának büszkesége lehet, aki ezzel védett életteret biztosít több élőlénynek. A Piliskert vállalja meglévő kertjének rendezését, felújítását, átalakítását, valamint új kertjének szakszerű megtervezését, teljes körű kivitelezését.

Piliskert - sziklakertek, kerti tavak, csobogók
Koi fish díszhalak
http://www.koifish.hu

Ha kerti tóba szép díszhalakat szeretne, akkor nézzen szét weboldalunkon. Három féle díszhal közül választhat, melyeket többféle méretben is kérhet. Aranyhalak, arany compók, és koi pontyokat tenyésztünk és értékesítünk rendelés után pár nap átfutási idővel. A koi pontyok mellé igény esetén kínálunk haltápot és segítünk ötletekkel, hogy mikre érdemes ügyelni a halak tartása során.

Koi fish díszhalak
Átriókert vízköpő
http://www.atriokert.hu/muko-vizkopo.html

Sziklakertek, kerti tavak elengedhetetlen dekorációi a vízköpők. Minőségi, fagyálló fehér cementből készült vízköpő szobrokat, állatfigurákat kínálunk széles választékban. Több méretben és színben rendelhetőek termékeink. A már megszokott béka, fóka és delfin vízköpők mellet kínálunk szépen kidolgozott női és férfi alakos vízköpőket is. Kínálatunkban a híres brüsszeli pisilős kisfiú, a Manneken Pis szobor másolata is megtalálható, az eredeti szoborhoz hasonlóan bronz színben is rendelhető. Amennyiben több hely áll rendelkezésére kertjében, vízköpő szobrainkat szökőkút tállal is variálhatja. Nagyon szép egy- illetve több tálcás szökőkutat is kínálunk. Vízköpőink anyaga ellenáll az időjárás viszontagságainak, színtartó, télen is a kert ékessége. Tekintse meg honlapunkat, ahol részletes leírást talál minden termékünkről.

Átriókert vízköpő
Salmus Kertépítés
http://www.kertepites.pro/

Ha nincs affinitása törődni házának kertjével és inkább profikra bízna, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot és csapataink figyelmesen gondozzák. Vagy ha Ön építkezik és a kertje még egyáltalán nincs kész, akkor tervezőnk megtervezi, 3D-s látványtervet hoz létre és meg is valósítjuk azt, amit a látványterven látott. Megépítjük kertjét így nyugodtan pihenhet szabadidejében a háza körül és szemlélheti, ahogy gyermekei vidáman fociznak.

Salmus Kertépítés
Karcher kerti szivattyúk
http://www.karcheraruhaz.hu/karcher_kerti_szivattyuk_52.html

Karcher kerti szivattyúk, tömlők, csatlakozók és egyéb tartozékok forgalmazása.

Karcher kerti szivattyúk
Kerti szivattyú árak
http://www.olcsobbat.hu/otthon_es_kert/kert/szivattyuk/szivattyu_tipusa--kerti/

Kerti szivattyút keres? Nézzen körül az Olcsóbbat.hu oldalon, ahol egyszerűen választhatja ki a legkedvezőbb ajánlatot! Kiterjedt kereső, vásárlási tanácsok, megbízható áruházak - válogasson, spórolja meg az utánajárást, hisz itt egy oldalon tájékozódhat a legfontosabb tudnivalókról és néhány kattintással hasonlíthatja össze az árakat! Több, mint 50 kerti szivattyú az Olcsóbbat.hu kínálatában!

Kerti szivattyú árak
Fürdőtó és kerti tó szigetelése
http://ipari-szigeteles.hu/furdoto-kerti-to-szigeteles

Többféle technológiával végezzük fürdőtó és kerti tó szigetelését. Megrendelőink igényeihez több árszinten és minőségben tudunk alkalmazkodni. Professzionális kivitelezés, rövid határidők.

Fürdőtó és kerti tó szigetelése
Kerti tó - Kertvarázs
http://kertvarazs-online.hu/Szolg%C3%A1ltat%C3%A1sok

Kerti tó építés a Kertvarázs jóvoltából. Kertek teljes körű megtervezése és kivitelezése.

Kerti tó - Kertvarázs
Kerti tavak, öntözőrendszerek
http://www.kertguru.hu/ontozorendszer

www.kertguru.hu - Kertguru - kertépítés, kertfenntarát, öntözéstechnika és kerti tavak építése. Kedvező árak, profi szakemberek többéves rutinnal. Keressen fel minket!

Kerti tavak, öntözőrendszerek
Gerillakertészlány naplója
http://gerillakertesz.hu/

Vízi növényekről azok szaporításáról, általános jellemzéseiről egyéb érdekességekről ír egy haladó kertész, nem csak kertészeknek, hanem természetimádóknak is egyaránt szól. Ötleteket meríthetünk a megfelelő növények kiválasztásához, elhelyezéséhez vagy akár sziklakerti és balkon növényekről,örökzöldekről,hagymás virágokról egészen az Aceroláig mindenről olvashatunk. Talaj előkészítő munkákról, kerti gépek használatáról, tárolásáról valamint öntözésről és öntözőrendszerekről is kaphatunk ízelítőt!

Gerillakertészlány naplója
Vad Világ - webshop - kertitó
http://webshop.vad-vilag.hu/index.php?route=product/category&path=59&page=5

A Vad Világ kertitó építéssel hosszú évek óta foglalkozó sikeres vállalkozás, mely mostantól internetes boltjában teszi elérhetővé az évek óta sikeresen használt tóépítési kellékeket, legyen az tófólia, levegőztető, szűrőberendezés, mindent megtalál a tóépítéshez, kedvező árakon.

Vad Világ - webshop - kertitó
Dzsungelország webáruház
http://www.dzsungelorszag.hu

Bizonyára Önnek is régóta dédelgetett vágya, hogy kertjéből igazi édenkertet varázsoljon, de nem tudja hol és hogyan kezdjen hozzá. Ne keressen tovább, végre rátalált kertjének szakértőire! Szakmai képzettségünk, tapasztalatunk és technikai hátterünk lehetővé teszi, hogy még a legigényesebb elvárásoknak is megfeleljünk. Ambiciózus, fiatal munkatársaink a kertépítés szerelmesei, munkájuk egyben a szenvedélyük is, rendszeresen vesznek részt szakmai továbbképzéseken, nemzetközi kiállításokon, hogy az ott szerzett ismereteket hasznosítani tudják - legközelebb talán éppen az Ön kertjében.

Dzsungelország webáruház
Kerti eszközök és otthon automatizálás
http://www.premiummarket.hu

Nálunk minden olyan terméket megtalál melyek segítik Önt az otthon körüli munkákban.Legyen szó a medence világításáról vagy a tökéletes pázsitról, cégünk megoldást kínál minden ilyen problémára. Kiváló minőség és megfizethetőség egyben,számunkra ez az alapelv.Segítünk Önnek, hogy a kerti tó valóban a kert koronájává váljon, minőségi késeinkel pedig tökéletes vacsorát készíthet, melyet a kivilágított medence mellett költhetnek el. Ha otthonát fel akarja dobni, keressen minket bizalommal!

Kerti eszközök és otthon automatizálás
Kerti tó és öntözőrendszer
http://www.esomester.hu

Oldalunk abban kíván segítséget nyújtani, hogy az öntözőrendszer telepítés, a kerttervezés és kertépítés ne legyen rémálom! Megadjuk azokat a szempontokat, amik alapján a kertépítés és az öntözőrendszer telepítő kiválasztása nem a szerencsén múlik majd. Az öntözőrendszer menüben részletes információkat talál az öntözőrendszer témájában. Olvashat az öntözőrendszer előnyeiről, kertjében való jótékony hatásairól, és a tévhiteiről. Termék képeket referencia képeket nézhet meg az öntöző szórófejek működéséről, az öntözőrendszer telepítésének menetéről, valamint a kertek szépségéről, ahol az öntözőrendszerek működnek Leírjuk az öntözőrendszer telepítés és a kertépítés pontos menetét. Olvashat az öntözőrendszer és kertépítés témájában írt Ügyfél elégedettségekről. Budapesttől 100 km-es körzetben ajánlunk öntözőrendszer telepítőket és egész Pest-megyében kertépítőt. Várjuk érdeklődését ingyenes felméréssel, tanácsadással és állandó öntöző akcióinkkal!

Kerti tó és öntözőrendszer
Tókádak - Szabó kerttechnika webáruház
http://www.kerttechnika.hu/index.php?page=termekek&page2=termekek2&alkat=85

A leggyorsabban, legegyszerűbben és legolcsóbban kész tóalapokkal, tehát tókádak segítségével építhetjük meg tavunkat. A tókádak rendkívül időt állóak, viszont csak kisebb méretű tavak építésénél jöhetnek számításba, általában 100-1000 liter űrtartalommal rendelkeznek.

Tókádak - Szabó kerttechnika webáruház
Kész tómedrek
http://www.koi-farm.hu/index.php?page=shop.browse&category_id=38&option=com_ ...

Kész tómedrek. Előre gyártott, műanyag és műgyanta kész tómedrek.

Kész tómedrek
Tavi vízkezelő
http://www.5-letapc.hu/cikkek/KERTI-TO.html

SERA POND ALGENSTOP A sera pond algenstop egy nagy hatékonyságú szer a lebegő- és fonalalgák növekedésének megfékezésére. A specifikus összetétel következtében a sera pond algenstop hosszan tartóan, kb. 1-6 hétig fejti ki a hatását. Így a sera pond algenstop használatával, állandó jelleggel kézben tarthatja az algák növekedését.

Tavi vízkezelő
Kisvakond kertépítészet
http://kisvakondkerteszet.hu/

Kisvakond Kertépítő és Öntözéstechnikai Kft. Kertépítés, Kerti tavak, speciális fürdőtavak létesítése, Burkolatépítés, térburkolás, Szökőkutak, csobogók, vízesések kivitelezése, Parképítés a tervezéstől a kivitelezésig, Kézi és gépi földmunkák, durva és finom tereprendezés...

Kisvakond kertépítészet
MAKEOSZ
http://www.makeosz.hu/

MAKEOSZ - Magyar Kertépítők Országos Szövetségének veboldala.

MAKEOSZ
Foszforeszkáló dekor kavicsok
http://www.vilagitofestekek.hu/hobbi-termekek

A PoliGlow márkanévhez hűen, foszforeszkáló műanyag dekor kavicsaink is nagy fényerővel és hosszú utánvilágítási idővel rendelkeznek. Méretük 2 és 3 cm között van, súlyuk kb. 3,2-3,5 gramm. A vízben lesüllyednek, akváriumok dekorálásához kiválók. Virágcserepek földjére, balkonládákba, a lakás különböző pontjain kis kupacokba rendezve, vagy üveg hengerbe töltve nagyon látványos és esztétikus dekoráció. Járda vagy fal felületébe betonozható. Kerti ösvény két oldalán végigszórva varázslatos hangulatú éjszakai sétákat tehetünk.

Foszforeszkáló dekor kavicsok
A Mi Otthonunk Online
http://amiotthonunk.hu/

A Mi Otthonunk Online - Szép lakás, szép ház, szép kert.

A Mi Otthonunk Online
Otthonok és Kertek
http://www.otthonokeskertek.hu/

Lakásvásárlás, építkezés, felújítás, lakberendezés, kert...

Otthonok és Kertek
Csodakert Magazin
http://www.csodakertmagazin.hu/

Európa legkedveltebb kertmagazinja. Praktikus ötletek, kertészkedés A-tól Z-ig.

Csodakert Magazin
Egzotikus dísznövények
http://www.egzotikusdisznovenyek.hu/katal%C3%B3gus/v%C3%ADzin%C3%B6v%C3%A9nyek

Mediterrán, trópusi és vízinövények, fűszer- és gyógynövények, télálló egzóták. Átokhínár, békalencse, Békatutaj, Díszsóska, Japán írisz, Kafferliliom, Kolokán, Lótuszvirág, Mocsári nőszirom, Tavirózsa, Vízi hídőr...

Egzotikus dísznövények
Tündérkertek.hu - Szalka Gábor
http://www.tunderkertek.hu/

Szkalka Gábor vagyok. Kerti tavak építésével és kerámiakészítéssel foglalkozom. Saját tavam kimeríthetetlen örömforrás számomra, szeretném mindenkivel megosztani azt a nyugalmat, szépséget és harmóniát. Egyéni ízlésemhez közelebb áll a szabadabb szellemű tájkert, de természetesen megrendelőim igénye alapján alakítom ki a végleges stílust.

Tündérkertek.hu - Szalka Gábor
Profigarden Kft.
http://profigarden.hu/

Profigarden Kft. - Minőségi kertépítés felsőfokon. Cégünk a professzionális kertépítésre és az ahhoz kötödő szolgáltatásokra szakosodott. Minőségi kertépítés elérhető áron! Kertépítés-Kerttervezés, kert átépítés, kert felújjítás Kerti tó, fürdőtó, vízesés, csobogó építés, sziklakert építés...

Profigarden Kft.
Gardena tótechnika 1.rész
http://www.youtube.com/watch?v=SRLuwA9i-iI&feature=related

Gardena kerti tavak építése, tóápolás, tódekoráció videó.

Gardena tótechnika 1.rész
Kerti tó építése kész elemből - Video
http://www.youtube.com/watch?v=Q7qWgR5RjW0

Kerti tó építése kész elemből - Tanácsok, tippek, építés lépésről-lépésre - Video

Kerti tó építése kész elemből - Video
Hirdetések
Oldal leírása
kertito.wyw.hu: Kerti tó katalógus. Kerti tó építés házilag. Kerti tavakkal kapcsolatos információk.
Gyűjteményünkben 185 válogatott kerti tó témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 185 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 9195