Kerti tó gondozása > Kerti tó - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Kerti tó gondozása > 11 weboldal. Kategória leírása: A kerti tó gondozása, takarítása, és ápolása. Összegyűjtöttük a témakörben legjobb weboldalakat.

kertito.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

A kerti tó gondozása
A kerti tó gondozása
http://www.kertito.hu/gondozas.html

A félelmekkel ellentétben egy kerti tó fenntartása nem jár semmivel sem több munkával, mint egy vele azonos területű virágos kert gondozása. Vízminőség, tisztítás, szűrők, növényápolás, halak gondozása, időszakos munkák, vízkémiai alapismeretek...

www.kertito.hu
A kerti tavak kémiája
A kerti tavak kémiája
http://www.kertito.hu/gondozas_vizkemia.html

E cikk rövid összefoglalást nyújt a tavak vizében lejátszódó kémiai és biológiai folyamatokról, valamint arról, hogy hogyan mérjük meg, hogy mi van a vízben, mik a jó és rossz értékek és mit tehetünk az utóbbiak esetén.

www.kertito.hu
Vízkezelők
Vízkezelők
http://www.kertito.hu/katalogus/vizkezelok.html

Vízkezelő vegyszerek és tesztek. Minen tó életében előfordulhat, hogy szükséges lehet némi "vegyszeres" beavatkozás. A víz minőségének rendszeres ellenőrzéséhez és az esetleges kezelésekhez szükséges eszközöket szeretném ezen az oldalon röviden bemutatni.

www.kertito.hu
Víztisztítás vízinövényekkel
Víztisztítás vízinövényekkel
http://ezermester.hu/cikk-4666/viztisztitas_vizinovenyekkel

Természetes megoldás az algák ellen. Az algák tömeges megjelenése egyértelműen a kerti tó biológiai egyensúlyának felborulását jelzi. Ennek leggyakoribb oka a nem megfelelő tókialakítás, a túl sok hal elhelyezése, ezek túl etetése, a hasznos lebontó szervezetek hiánya vagy gyenge működése, oxigén szegény víz és a szegényes növényzet. Az ebből fakadó szervesanyag, tápanyag feldúsulás vezet a vízi virágzáshoz, az algák robbanásszerű elszaporodásához. Az előbb felsorolt okok összefüggnek egymással, vagy éppen egymás következményei.

ezermester.hu
Kerti tavak víztisztítása
Kerti tavak víztisztítása
http://ezermester.hu/articles/article.php?getarticle=556

A betelepített növények talajával, a halakkal és a környezetből azonnal érkező kisebb nagyobb élőlényekkel kialakul tavunk mikrovilága, önálló biotópja. A biológiai élet pedig nálunk téli-nyári ciklikusságú; télen lappang, nyáron burjánzik. A tavakban az algák főleg! A gyönyörű kristálytiszta víz átlátszatlanná, zöldesbarna színűvé és kellemetlen illatúvá válik. Nincs mese, a tó gazdájának lépnie kell...

ezermester.hu
Téliesítés
Téliesítés
http://ezermester.hu/articles/article.php?getarticle=721

A hamarosan beköszöntő télre időszerű felkészítenünk kerti tavunk élőlényeit is. A nagyobb tavak jórészt képesek biológiai egyensúlyuk fenntartására, a kisebbek védelmére azonban komolyabb beavatkozásokra van szükség, még most késő ősszel is.

ezermester.hu
Tavi vízkezelő
Tavi vízkezelő
http://www.5-letapc.hu/cikkek/KERTI-TO.html

SERA POND ALGENSTOP A sera pond algenstop egy nagy hatékonyságú szer a lebegő- és fonalalgák növekedésének megfékezésére. A specifikus összetétel következtében a sera pond algenstop hosszan tartóan, kb. 1-6 hétig fejti ki a hatását. Így a sera pond algenstop használatával, állandó jelleggel kézben tarthatja az algák növekedését.

www.5-letapc.hu
Kerti tavak gondozása
Kerti tavak gondozása
http://www.fisch.hu/akvarista/article/read/kerti-tavak-gondozasa-181

Itt van a jó idő. Kerti tavunk felmelegedő vizére oda kell figyelni, hiszen ezek a kisebb "álló vizeknek" hamar fel tud borulni a biológiai egyensúlyuk. Az üde, természetközeli hangulatot idéző kerti színfoltunk pedig kellemetlen szagot árasztó pocsolyává válhat. Most olyan akciós termékeket ajánlunk a figyelmébe, amelyek segítségére lesznek a vízminőség megállapításában, szinten tartásában, illetve feljavításában.

www.fisch.hu
Karbantartási, ápolási kellékek
Karbantartási, ápolási kellékek
http://www.koi-farm.hu/index.php?page=shop.browse&category_id=40&option=com_ ...

Kerti tó karbantartási, ápolási kellékek, tóporszívó, lombháló, tavi olló, halháló, Vileda tavi kefe...

www.koi-farm.hu
Tóápolási anyagok - eszközök
Tóápolási anyagok - eszközök
http://www.suni-kft.hu/to/toapolasvelda.html

VELDA cég tóápolási termékei: Víztesztelő készlet, Tóápolási szerek, Alglets algátlanító pezsgő-tabletták... Bio-Oxidator egy igen hasznos tóvíz adalék, ugyanis szétoszlatja a tóba hullófalevelek és felhalmozódó hal-ürülék által képződő szerves tófenék-iszapot.

www.suni-kft.hu
Kerti tavak, halastavak ellenőrzése - gazdauzlet.hu
Kerti tavak, halastavak ellenőrzése - gazdauzlet.hu
http://www.gazdauzlet.hu/spl/410658/Kertitavak-Halastavak-ellenorzese

A modern technika gyors fejlődésének következményeként már kistermelőknek is elérhető nagyon sok mérési lehetőség, amelyek tudományos alapra helyezhetik a növénytermesztést, a bor, a pálinka, a méz, vagy a lekvár készítését. Webáruházunkban ezeket a mérőműszereket találja széles választékban.

www.gazdauzlet.hu
Oldal leírása
kertito.wyw.hu: Kerti tó katalógus. Kerti tó építés házilag. Kerti tavakkal kapcsolatos információk.
Gyűjteményünkben 185 válogatott kerti tó témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 185 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 9178