Kerti tó gépek, kellékek, szivattyú, vízszűrő > Kerti tó - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Kerti tó gépek, kellékek, szivattyú, vízszűrő > 13 weboldal. Kategória leírása: Kerti tó gépek, berendezések, kellékek: szivattyúk, vízszűrők, vízpumpák, és vízkezelő rendszerek.
Szponzorált linkek
szűrők, szivattyúk , szökőkutak
http://www.kertito.hu/katalogus/szivattyu.html

A szivattyú kiválasztásánál fontos szempont lehet, hogy mire kívánjuk használni: kisebb-nagyobb szökőkúthoz, külső szűrőhöz, vagy esetleg egy vízeséshez, patakhoz. Mindig a felhasználásnak megfelelő teljesítményű szivattyút vásároljunk, és nem elhanyagolandó szempont az ár/teljesítmény/fogyasztás értéke sem.

szűrők, szivattyúk , szökőkutak
Inaqua Hungary
http://www.inaqua.hu/

Az INAQUA HUNGARY Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2001-ben alakult, német-magyar tulajdonú vállalkozás. Szakembereink évtizedek óta ismertek a vízkezelés területén, mint számtalan ipari és erőművi berendezés megvalósítói. Fő tevékenységünk a lakossági és ipari célú vízkezelés területén, kiemelten a készülékgyártók és viszonteladók részére történő értékesítés, szaktanácsadás, tervezés.

Inaqua Hungary
Gábor tó- és öntözéstechnika
http://www.gaborontozes.hu/

Gábor öntözéstechnikai szaküzlet és tervező iroda. Ma már egy öntözőrendszer , szép kert vagy egy szép kerti tó nem elérhetetlen, számtalan megoldás létezik.Ezek közül megtalálni a megfelelőt nem is olyan egyszerű.Ebben szeretnénk segíteni, nézzen szét oldalunkon, tudjon meg mindent az automata öntözésről, szivattyúkról és kerti tavakról.

Gábor tó- és öntözéstechnika
GardeMatic
http://www.gardematic.hu/termekek/kerti-to

A tiszta víz eléréséhez az élő elemeken túl jól összeállított és méretezett szűrőrendszert kell használnunk. Az általunk forgalmazott szűrőrendszerek vegyszer-mentesek, csak a természetben megtalálható szűrőanyagokat, például vulkanikus kőzeteket használunk.

GardeMatic
Kerti eszközök és otthon automatizálás
http://www.premiummarket.hu

Nálunk minden olyan terméket megtalál melyek segítik Önt az otthon körüli munkákban.Legyen szó a medence világításáról vagy a tökéletes pázsitról, cégünk megoldást kínál minden ilyen problémára. Kiváló minőség és megfizethetőség egyben,számunkra ez az alapelv.Segítünk Önnek, hogy a kerti tó valóban a kert koronájává váljon, minőségi késeinkel pedig tökéletes vacsorát készíthet, melyet a kivilágított medence mellett költhetnek el. Ha otthonát fel akarja dobni, keressen minket bizalommal!

Kerti eszközök és otthon automatizálás
Kerti tavak gépészete
http://ezermester.hu/cikk-4661/kerti_tavak_gepeszete

A víz különleges hatású eleme lehet minden kertnek, jó hatással van ránk, gyermekeinkre és a kert élővilágára is. A szép látványért cserébe folyamatos gondoskodást igényel, szerencsére számos eszköz van ebben segítségünkre.

Kerti tavak gépészete
Filtramax 5000
http://www.florapack.hu/displayimage.php?album=48&pos=18

Filtramax 5000 - 10000 UVC kétkamrás vízszűrő UBBINK. Kétkamrás átfolyós szűrőrendszer. Mechanikusan, és biológiailag tisztít. Powermax pumpákkal működtethető. Beépített UVC-vel. Garancia: 2 év!

Filtramax 5000
Kerti szivattyú árak
http://www.olcsobbat.hu/otthon_es_kert/kert/szivattyuk/szivattyu_tipusa--kerti/

Kerti szivattyút keres? Nézzen körül az Olcsóbbat.hu oldalon, ahol egyszerűen választhatja ki a legkedvezőbb ajánlatot! Kiterjedt kereső, vásárlási tanácsok, megbízható áruházak - válogasson, spórolja meg az utánajárást, hisz itt egy oldalon tájékozódhat a legfontosabb tudnivalókról és néhány kattintással hasonlíthatja össze az árakat! Több, mint 50 kerti szivattyú az Olcsóbbat.hu kínálatában!

Kerti szivattyú árak
Karcher kerti szivattyúk
http://www.karcheraruhaz.hu/karcher_kerti_szivattyuk_52.html

Karcher kerti szivattyúk, tömlők, csatlakozók és egyéb tartozékok forgalmazása.

Karcher kerti szivattyúk
Kerti tó szervíz
http://www.kertitoszerviz.hu

Tószivattyú, tószűrő és egyéb tótechnikai eszközök garanciális és azon túli szervizelése és alkatrész ellátása. Az alábbi gyártók termékeinek szervizelése biztosított: oase, pontec, ubbink, velda, messner. Egyéb gyártók esetében az alkatrészbeszerzés függvényében tudunk javítást elvállalni. Új termékek vásárlásánál tanácsadással állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Kerti tó szervíz
Tótechnika
http://www.mineralholding.hu/mh/index.php?option=com_virtuemart&page=sho ...

Tótechnika - Mineralholding Kft. Köszöntjük Önt az OASE csodálatos vízi világában! A korábbi évekhez hasonlóan az idei esztendőben is szeretnénk elbűvölni Önt innovatív termékeinkkel. Ötleteinkkel és új megoldásainkkal még színesebbé és kényelmesebbé teheti kertjét. Tófólia vagy kész tómeder, szivattyú a szűrő, patak és szökőkút üzemeltetéséhez, szűrő a tóvíz biológiai és mechanikus tisztításához, szkimmer a víz felületének tisztításához, tólevegőztető a víz oxigénnel való ellátáshoz, víz alatti világítás, hogy tavát este is megcsodálhassa.

Tótechnika
Szivattyútechnológia
http://old.oase-livingwater.com/wg/hu/vizi-vilagok/szivattyutechnologia.html

A szivattyúk mozgásba hozzák a vizet. Ők a szívei a csodálatos vízi világoknak. Minden alkalmazási célra kapható a megfelelő szivattyúmodell, a kicsi és kompakttól kezdve, egészen a nagyig és hatalmasig a házmagasságú szökőkúthoz és zubogó vízesésekhez. A szűrőrendszereket szivattyúk táplálják és a patakokat vízzel látják el. Mindegy, miért kell mozgatni a vizet - a kívánság teljesítetlenül nem marad.

Szivattyútechnológia
OASE Water Gardens
http://old.oase-livingwater.com/wg/hu/termekek.html

Vízi világok · Az álmok könnyen valóra válthatók · Szivattyútechnológia · Szűrőrendszerek · Áramellátás és világítás · Tóápolási termékek

OASE Water Gardens
Hirdetések
Oldal leírása
kertito.wyw.hu: Kerti tó katalógus. Kerti tó építés házilag. Kerti tavakkal kapcsolatos információk.
Gyűjteményünkben 185 válogatott kerti tó témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 185 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 9195