Kerti tó dekoráció, díszek > Kerti tó - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Kerti tó dekoráció, díszek > 11 weboldal. Kategória leírása: Kerti tó dekoráció, díszek, kiegészítők, és látványelemek. Szökőkút, híd, kerti tó világítás. Kapcsolódó weboldalak gyűjteménye.
Szponzorált linkek
Vízi motívumok - szökőkutak, vízesések
http://www.kertito.hu/motivum.html

A vízbe helyezett szökőkutaknak több fontos szerepe is van a tó életében. - A szökőkút által fellövelt és visszahulló vizcseppek nagy felületen érintkeznek a levegővel, így azok oxigénnel telítődnek. Ezzel biztosítható az egész tó számára a jó oxigénellátás. Ez a nyári időszakokban kiemelten fontos, amikor a víz felmelegedése miatt csökken a víz oxigéntartalma.

Vízi motívumok - szökőkutak, vízesések
Foszforeszkáló dekor kavicsok
http://www.vilagitofestekek.hu/hobbi-termekek

A PoliGlow márkanévhez hűen, foszforeszkáló műanyag dekor kavicsaink is nagy fényerővel és hosszú utánvilágítási idővel rendelkeznek. Méretük 2 és 3 cm között van, súlyuk kb. 3,2-3,5 gramm. A vízben lesüllyednek, akváriumok dekorálásához kiválók. Virágcserepek földjére, balkonládákba, a lakás különböző pontjain kis kupacokba rendezve, vagy üveg hengerbe töltve nagyon látványos és esztétikus dekoráció. Járda vagy fal felületébe betonozható. Kerti ösvény két oldalán végigszórva varázslatos hangulatú éjszakai sétákat tehetünk.

Foszforeszkáló dekor kavicsok
Kerti szobrok, csobogók és szökőkutak a tavak díszítéséhez
http://www.kerti-aruda.hu/

Webáruházunk többek között kerti szobrok, szökőkutak, virágtartók és lámpások értékesítésével foglalkozik. Termékeink többségének az alapanyaga kőzúzalék, mely nagyon tartós és strapabíró. Ezek a termékek nagyon jól mutatnak a kerti tó mellet, egyes szökőkutak akár a tó közepére is behelyezhetőek.

Kerti szobrok, csobogók és szökőkutak a tavak díszítéséhez
Esztétikai elemek
http://www.aquakert.hu/kertito/toextra.php

Már a tervezésnél végig lehet gondolni, milyen elemekkel tehetjük hangulatosabbá leendő tavunkat. Patak, csobogó, világítás, Fából készült elemek (pad, híd, farönk...), Buzgárok, fúvókák, automatikák.

Esztétikai elemek
Átriókert vízköpő
http://www.atriokert.hu/muko-vizkopo.html

Sziklakertek, kerti tavak elengedhetetlen dekorációi a vízköpők. Minőségi, fagyálló fehér cementből készült vízköpő szobrokat, állatfigurákat kínálunk széles választékban. Több méretben és színben rendelhetőek termékeink. A már megszokott béka, fóka és delfin vízköpők mellet kínálunk szépen kidolgozott női és férfi alakos vízköpőket is. Kínálatunkban a híres brüsszeli pisilős kisfiú, a Manneken Pis szobor másolata is megtalálható, az eredeti szoborhoz hasonlóan bronz színben is rendelhető. Amennyiben több hely áll rendelkezésére kertjében, vízköpő szobrainkat szökőkút tállal is variálhatja. Nagyon szép egy- illetve több tálcás szökőkutat is kínálunk. Vízköpőink anyaga ellenáll az időjárás viszontagságainak, színtartó, télen is a kert ékessége. Tekintse meg honlapunkat, ahol részletes leírást talál minden termékünkről.

Átriókert vízköpő
Kerti és Tavi Dekorációk - Webáruház
http://www.kert-kertito.hu/Toepites/Dekoracio/index.php

Élethű műanyag állatok kerti tóba és kertbe. Kiegészítők egyes dekorációkhoz - Kavicsos fólia. Műnövények, különleges dekorációk, vízeséselemek, csobogó, patak, vízköpő, különleges szökőkutak, lenyűgöző megvilágítással, ködösítők: misztikus köd generálása a kerti tóban. Világítás, elosztók: úszó világítások, tavi fényszórók, víz alatti világítás, spot lámpák, színtárcsák, ködösítők...

Kerti és Tavi Dekorációk - Webáruház
Stégek, hidak
http://www.profito.hu/site/main.php?s=8

Stég nem csak napozásra alkalmas, de kellemes színtere a családi baráti összejöveteleknek, étkezéseknek, beszélgetéseknek. Egy ízléses fahíd átszelve a tavunkat, patakunkat, még különlegesebbé teheti kertünket. Cégünk vállalja az Ön által kiválasztott fafajtából álmai stégjének megvalósítását.

Stégek, hidak
Szökőkút, fényjátékok
http://www.koi-farm.hu/index.php?page=shop.browse&category_id=4&option=com_v ...

Tavi szökőkút, víz és fényjátékok, víz alatti világítások, áramkezelés.

Szökőkút, fényjátékok
Vízköpő figurák
http://www.tavirozsa.hu/index.php?page=shop.browse&category_id=48&option=com ...

Vízköpő figurák kerti tavakhoz. Tavirózsa.hu online kertitó áruház.

Vízköpő figurák
Dekorációs kellékek
http://www.kert-to.hu/component/virtuemart/?page=shop.browse&category_id=37

Kert - Tó Webáruház - Kerti tó dekorációs kellékek: vízköpők, csobogók, élethű vízinövények, élethű állatfigurák.

Dekorációs kellékek
Tóvíz - kerti dekoráció
http://www.suni-kft.hu/to/dekoracio.html

Nem minden mesterségesen létrehozott tavacskának - kertnek adatik meg, hogy élő "igazi" kacsák, hattyúk, baglyok, pelikánok és egyéb szárazföldi, ill. vizi állatok látogassák. Ha szeretne egy kis élelet vinni tavacskájába, kertjébe kedves vásárlónk, úgy széles árukínálatunkból vállogathat vízi és kerti állat-imitáció kollekciónkból. Mutatós és élethű dekoratív termékeink nemcsak egy kis színt és életet varázsolnak a tóba, ketbe de ajándékozás szempontjából is egy jó ötlet lehet.

Tóvíz - kerti dekoráció
Hirdetések
Oldal leírása
kertito.wyw.hu: Kerti tó katalógus. Kerti tó építés házilag. Kerti tavakkal kapcsolatos információk.
Gyűjteményünkben 185 válogatott kerti tó témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 185 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 9195